Nuku, nuku nurmilintu

 No voi pers....ukset. Taas se unettomuus on alkanut. Ei malta nukkua. On niin kivaa olla valveilla ja pelkää menettävänsä jotain sillä välin, kun nukkuu. Tai sitä minä luulisin sen olevan. Viime yön unisaldo oli ehkä n. 5 tuntia, tosin siinä välissä oli muutamia heräilemisiä. Sitä edellisenä yönä en tainnut nukkua sitäkään.

Tietysti vaikutusta unettomuuteen saattaa olla siinä, että töihin pitää tulla niin aikaseen. Kuka ihme on keksinyt, että töissä pitää olla jo klo 7.00 (tai yleensä mieluummin vähän aiemmin)? Tai no, saishan sitä ite päättää monelta menee, mutta mukavampihan se sitten on lähteä aiemmin poiskin. Eli omaa hölmöyttä.

Kohta lisäksi alkaa tiet olla siinä mallilla, että pääsee kulkemaan sähkövekottimella. No, sehän tietysti tarkoittaa pidempää aikaa työmatkaan, joka taas puolestaan tarkoittaa aikasempaa herätystä, joka taasen tarkoittaa lyhyempiä yöunia, joka sitten tarkoittaa sitä, että olen entistä väsyneempi. Ja koska olen väsyneempi, olen kiukkuisempi. Tämähän kuulostaa todella kivalta, varmasti ainakin kanssaihmisten mielestä.

Onneksi viikko on jo puolessa ja sitten onkin vappu, eli pidennetty viikonloppu. Jospa sitä silloin saisi nukuttua. Tosin onhan tämä toisaalta ihan hauskaakin tämä väsymys, kun tekee typeriä virheitä, joille sitten voi nauraa itsekseen (on edelleen osattava nauraa itselleen). Jotta ei muuta kuin valvomisiin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni rapula

Ei taas..

Jatkuva pelko