Syksy

 Uusi vuosi ja uudet kujeet, sanotaan. Nyt ei kyllä ole uusi vuosi, mutta uudet kujeet on. Tai ei eihän ne mitään kujeita ole, työpaikka vain. Edellisessä työpaikassa ei siis ollut enää tarvetta lisätyövoimalle, joten jäin työttömäksi. Eikä mennyt kauaa, kun sain uuden työpaikan. Olisin ehkä voinut "laiskotella" pidempäänkin.

Mutta mikäpä uudessa paikassa on ollessa. Työhön saa kunnolla perehdytystä, kun vaan muistaa kysellä, toimistotila on... no, on mitä on, työkone ja työpuhelin löytyy ja työkaverit on mukavia. En minä siis valita, viihdyn todella hyvin. Varsinkin, kun täällä on myös silmänruokaa (hyi, hyi, ei noin saa sanoa enää tänä päivänä). 

Mitäpä muuta syksy sitten tuo tullessaan? No paljon kaikenlaista. Lapsettomuushoidot jatkuvat (olivat kesälomalla). Menoa riittää melkein joka viikonlopulle. Ajatukset harhailee, koirat (joita on nyt muuten yksi lisää) karkailee... Eli hyvinkin normaali syksy. 

Pikkuhiljaa talvea kohti tässä siis mennään, mutta toivottavasti ei liian pian, sillä minun työni taitaa olla kiinni siitä, miten tuota lunta tuolla maassa on. Joten, jos saan nyt tällä kertaa pyytää, niin hyvin vähäluminen talvi, kiiiiiiitoooooos!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni rapula

Ei taas..

Jatkuva pelko