Jännittävää

Täällä elellään jännittäviä aikoja. Pitkä ja tuskastuttava lapsettomuushoitoprojekti on nyt viimeisen vaiheen edessä: onnistuuko raskaus. Alkio on siis jo siirretty. Olevinaan pitäisi jaksaa odotella pari viikkoa ennen kuin tekee raskaustestin.... Juu, minähän olenkin tunnettu siitä, että maltan odottaa.... Veikkaan, että tällä viikolla jo tulee käytyä ensimmäinen testi ostamassa. Se, että onko siitä mitään hyötyä, onkin sitten toinen juttu.

Parin päivän kuluttua alkionsiirrosta alkoi etova olo vaivaamaan ja mahaankin vähän koski ja närästi ja ja (mitään tekemistä EI voi olla ylensyönnillä tämän asian kanssa, ei tietenkään...). Sitten olo vain paheni. Tänään jopa mietin, että olenkohan vain sittenkin tulossa kipeäksi? Netissä kyllä on kaikenlaisia juttuja, että raskausoireet voivat tulla jo alkion kiinnittymisen jälkeen, mutta hei haloo! Tuskinpa sentään, eiköhän tämä ole mielikuvitusta tai sitten oikeasti sitä kipeäksi tulemista.

Mikähän siinä muuten on, kun lääkäri kehotti ottamaan muutaman päivän rauhallisemmin, niin tottakai silloin pitää imuroida ja leipoa ja viikata pyykkiä ja lenkillekin tekisi mieli ja kun on harrastuksetkin ja pitää nousta tuolille tekemään sitä ja tätä ja tuota... Normaalissa tilanteessa olisin vaan lohnottanut sängyllä koko viikonlopun ja katsonut telkkaria. Kyllä pitää ihmisen olla hölmö. 

No, tässä siis nyt jännityksellä odotetaan... En voi varmaksi sanoa, kuinka monta päivää jaksan. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni rapula

Ei taas..

Jatkuva pelko