Kesäkuntoon (mutta miksi vuodeksi?)

 Nyt se on taas alkanut. Nimittäin into siihen, että kesäksi pitää olla kunnossa. Jäätiköitä uhmaten ja kuravellissä kirmaten olen käynyt lenkillä ottamassa hien pintaan ja sukat märiksi. Ehkä tätä innostusta kestää taas pari päivää tai hyvällä tuurilla pari viikkoa. Ihan kivaahan se lenkkeily on, saa rauhassa tuuletella ajatuksiaan. Tai sitten uppoutua niihin niin, ettei tajua kääntyä ajoissa takaisin ja kuolemankielissä laahustaa sitten loppumatkan takaisin kotiovelle.

Lenkin jälkeen on hyvä olo. Varsinkin, kun pääset pitkäkseen ja otat suklaalevyn tai sipsipussin ja nautit... Eikun hetkinen, senhän piti olla siis kuntokuuri, eikä tekosyy syödä herkkuja! Niin piti, niin piti. Mutta aina siinä käy samalla tavalla. Joka kerta, joka kevät.

Koskaan kesällä en ole ollut kesäkunnossa. Tai en ainakaan omasta mielestäni juuri sillä hetkellä. Nyt kun jälkeenpäin kyllä kun katsoo niitä nuoruusvuosien kuvia, niin minähän OLEN ollut ihan sopusuhtainen! Miksi se peilikuva aina vaan näyttää niin pahalle? Sitten taas lisää herkkuja naamariin, kun v*tuttaa se peilikuva.

Mutta kyllä minä tänäänkin aion sinne lenkille painella. Katsotaan huomenna sitten taas uudestaan tilannetta. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni rapula

Ei taas..

Jatkuva pelko