Sama pää kesät talvet

Hitto. Minulla on tietokone yläkerrassa ja sillä yritän toisinaan kovin ahkerasti saada opiskeltua. No tuossa äsken arvelin niin nohevana, että lähdenpä nyt lähettämään opettajalle yhden tehtävän, joka olisi oikeastaan pitänyt lähettää jo viime viikolla (koska näyttö on jo huomenna). Ajattelin tehdä vielä viime hetken tarkastuksen siihen tehtävään, että kaikki nyt varmasti on oikein tehty. Aukaisin tiedoston... Mitä v*ttua? Eihän täällä ole ollenkaan niitä viimeisiä lisäyksiä, joita työpaikkaohjaajan kanssa tehtiin.

Vähän aikaa kiroiltuani muistin, että juu, eihän ne täällä koneella VOI olla, koska minähän tein TYÖKONEELLA niitä lisäyksiä. Toisin sanoen minulla oli muistitikku mukana töissä. Eli hukkaan meni nekin kiroilut. 

Onneksi ei ole enää tämän jälkeen kuin yksi kurssi suoritettavana syksyllä. Jos kuitenkin kesällä saisi jossain välissä aikaseksi tehtyä sen kurssin tehtäviä, niin ehkä jopa saisi sen harjoittelun ja näytön tehtyä sitten hetimiten. Tosin minullahan on töitä ainakin heinäkuun loppuun ja ilmeisesti myös elokuu, elikkä siinäpä ei paljoa hotsita istua koneella, kun ensin on töissä istunut sen 8h koneen ääressä. Onhan siinä toki viikonloput.... HAH! 

Mutta, jotta saisin nyt edes huomisen näytön kunnialla suoritettua, niin täytyy varmaan lähteä etsimään sitä muistitikkua jostakin. Toivottavasti siellä  nyt on se tehtävä tallessa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni rapula

Ei taas..

Jatkuva pelko