Jumitusta

 Kaupassa eilen sattui ja melkein tapahtuikin. Olin ostamassa kenkiä, sovittelin lenkkareita. Ei ollut sopivat, rupesin laittamaan niitä takaisin "hyllyyn" (eli siihen samperin tikkuun, jossa ne yleensä roikkuvat niistä "kenkähengareista") ja tietenkin ne oli sieltä ylimpänä olevasta. No ojensin käteni ja saman tien korvissa humahti ja silmissä hämärtyi. Äkkiä kädet alas. Hitto, mitäs tämä nyt on? No eikun pikana uusi yritys ja kengät paikoilleen, vaikka päässä humisee. 

Sitten iski huono-olo. Tuntui pää ihan tohjolta. Onneksi äitimuori oli matkassa, piti ottaa melko rauhallisesti se kauppareissu. Huono olotila jatkui vielä, kun vein äidin kotiin ja ajelin itse omaani. No, kotona sitten testejä testien perään: raskaustesti negatiivinen, verenpaineet erittäin hyvät, mitä nyt pulssi huiteli taas vaihteeksi melkein sadassa (normaalia minulla), verensokeritkaan ei nyt ihan niin mahdottomat olleet siihen nähden, että vetelin vanhempien luona pullaa ja kaakaota. Eikun sitten petiin ja tunti unta. Hieman helpotti ja jaksoi tehdä ruokaa ja syödä.

Saunassa siirsin kuivamassa olleet lakanat toisen oven päälle, niin taas humisi. Ja kun rupesin siirtämään suihkun suutinta eri paikkaan, niin taas uudestaan. Jep, ilmeisesti minulla on hartiat ERITTÄIN jumissa. Mukava on ollut tänään tehdä koko päivän opiskeluhommia koneella, kun vähän päätä kääntäessä humahtaa korvissa. Pitäisköhän varata aika hierojalle vai vetästä semmoset kunnon lärvit, että lihakset rentoutuu? En vittu tiiä.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ei taas..

Jatkuva pelko

Elämäni rapula