Naurattais, jos ei itkettäis

 Tämä on taas ollut yks niistä päivistä, kun ei mikään, siis EI MIKKÄÄN oikein suju. Aamulla koirien kanssa lenkillä liukastelin urakalla ja lopulta päätin kääntyä takas. Kouluun lähtiessä sitten reppu oli mukavasti auki ja sieltä lenteli paperit (opiskeluun liittyvät monisteet ja työtodistukset) auton viereen kuraiseen maahan. Pikaisesti ne siitä keräilin ja kurkkasin vielä auton alle, ettei mitään vai jäänyt. Ja eikun koululle. 

Koululla sitten piti harjoitella tulevaa esittelyä. Juu. Kyllä. Muistinhan minä sen. Ja olinhan minä harjoitellut jo kotona, kyyyyyllä, tottakai!! Koulun pihalla tulikin sitten liukasteltua jälleen, aamupuurolle ja takaisin. 

Opettajan kanssa jutellessa rupesin sitten itkemään. Luokassa oli muitakin opiskelijoita. Oliskohan pientä stressiä? Joo, eihän sitä tunteitaan pitäisi hävetä, mutta kylläpä nolotti.

Kotiin palatessa huomasin, että maassa liiterin edessä oli jotain epämääräistä valkeaa. Juu, olihan se. Yksi työtodistus. Kivasti oli reuna vähän ravassa ja koko paperi kostea. 

Leivoin sitten torttujakin. Maistoin yhden. Ei per.... raaka keskeltä. Eikun tortut vielä hetkeksi uuniin. Jospa tämä päivä voisi pikkuhiljaa olla tässä? Joko voisi mennä vaikka nukkumaan? Huomenna varmasti naurattaa koko päivän sattumat, tänään ei vielä jaksa nauraa. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ei taas..

Jatkuva pelko

Elämäni rapula