Kiire

Aamulla oli kiire. Koiralla möyri mahassa, äkkiä ulos. No, ei sieltä mitään tullut. Joten eikun takas sisälle ja elukoille ruokaa, josko se sitten irtoais. No ei irronnut. Sen sijaan koiran mahan möyrinä loppui. Eli sillä olikin nälkä. Sen jälkeen se kahteli minua ja virnuili selvästi. "Huijasinpas!"

Noh, aamutoimet hoidettuani totesin, että mullahan on reilusti aikaa. Rupesin pelaamaan kännykällä. Ei olisi ollut. Piti viedä vanhemmille ruokaa. Kiirehän siinä tuli. Sitten muistin ajellessani, että tänäänhän on aamusta tenttikin. Eli paikalla pitäisi olla ajoissa. Voi kettu... 

Kerkesin joka tapauksessa koululle. Tentti alkoi ja palautusaikaa oli 9.45 saakka. Mietin mielessäni, että tuleekohan kiire. Tein hirveetä vauhtia ja yritin tarkastaa jokaisen tehtävän. Palautin sen n. 8.20. Nyt ei ole kiire. Hengailen koulun käytävällä ja odotan, että pääsen luokkaan. Tai kai minä sinne pääsisin, koko ajanhan tuossa joku ravaa tuossa ovessa suuntaan tai toiseen. 

Mutta eiköhän tässä vielä kiireen tuntu saada jostain aikaseksi. Ainahan minä voin melkein myöhästyä tunnilta. Jos vaan jaksan tarpeeksi kauan tässä istua. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämäni rapula

Ei taas..

Jatkuva pelko